от Париж до Истанбул 5 дни с Ориент Експрес

vsoe_double_suit

Париж, Франция
Транспорт
Влак
Продължителност
5 дни / 4 нощувки
Маршрут
Париж-Будапеща-Букурещ-Истанбул
Дати на отпътуване
За хотела
Наскоро реставриран двоен апартамент в стил арт деко със самостоятелна душ кабина. Голям по размер и превърнат от дневна през деня в спалня от стюардите.
Цени от
38000 лв.
на човек
Запитване
Цени
VSOP Double Suite
Дата Двойна стая
01.04.2024 г. 38000 лв.
Програма
Впуснете се в това класическо пътешествие и разгледайте редица романтични градове на борда на Venice Simplon-Orient-Express, включително Париж, Будапеща, Букурещ и Истанбул.
ДАТА на заминаване 26.09.2024г.
На борда моментите съкровище следват един след друг. Насладете се на зашеметяващата регионална кухня във вагон-ресторанта. Или просто се отпуснете във вашата ретро каюта и гледайте как се разкрива пейзажът.

ВКЛЮЧВА
БЕЗПЛАТНИ ТРАНСФЕРИ
Ще ви вземем от адреса ви в Париж и ще ви прехвърлим до гарата за настаняване и заминаване; при пристигане в Истанбул, ние ще ви прехвърлим от гарата до вашето настаняване в града.

ЛУКСОЗНО НАСТАНЯВАНЕ
Три нощувки на борда на влака Venice Simplon-Orient-Express и нощувки в Букурещ и Будапеща

ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ
Обиколка на града в Букурещ и Будапеща, круиз по река Дунав и посещение на замъка Пелеш в Румъния

АВТЕНТИЧНА МЕСТНА КУХНЯ
Обяд и вечеря в Будапеща и вечеря в Букурещ

РАЗКОШНИ ЧЕТИРИХРАНИТЕЛНИ ВЕЧЕРИ
Всяка вечер, когато сте на борда на влака, се насладете на нашето сезонно меню за тейбъл д'хот, което включва бисквити, чийзборд и лютеница

СОМЕЛИЕРСКИ ВИНА
Всички ястия на масата включват селекция от вина на нашия сомелиер, когато се сервират във вагон-ресторанта

ФРЕНСКИ ЗАКУСКИ
Сервира се във вашата каюта всяка сутрин за максимален комфорт

ВКУСЕН ОБЯД
Когато сте на борда на влака, насладете се на разкошен обяд от три ястия, докато светът минава покрай прозореца ви

СПЕЦИАЛНО СТЮАРДНО ОБСЛУЖВАНЕ
Да се ​​погрижим за всяка ваша молба, докато се отпускате със стил

Партньори
The Leading Hotels of the World
Orient Express
Four Seasons
Michelin Guide
Laren
Belmond
Iata Tids